Abecední Kudlův seznam hub

A B C Č D Ď H1 H2 CH J K1 K2 L M N O P1 P2 R Ř S Š T U V Z Ž


U každé vložené houby stačí kliknout na žlutý podtržený název houby.
Tímto se dostanete do galerie fotografií určitého druhu. Děkuji Vám za návštěvu!

V atlase přes 800 druhů hub



Možnost objednání ZDE, nebo v ochodech Levné knihy


Kvašená zelenina - přírodní probiotikum

29. ledna 2018 v 23:21 | Kudláček |  Recepty z hub a nejen z nich...

Kvašená zelenina - přírodní probiotikum

Dnes jsem opět dělal kvašenou zeleninu. Většinou používám zelí, mrkev, cibuli, celer a červenou řepu, ale dá se použít cokoliv. Nakrouhám, zasolím, okmínuji, promíchám, promačkám, nechám dvě hodinky odležet, aby zelenina pustila vlastní šťávu, poté frknu do kvašáku nechám tři až pět dnů v teple a pak do sklenic, které dám do lednice a vydrží hodně dlouho. Používám zeleninu, jako přílohu nebo jen tak tři pět vidliček na střeva...

Posílám odkaz, kde se dozvíte o kvašené zelenině více...










 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Zdenek jbc Zdenek jbc | E-mail | 29. ledna 2018 v 23:24 | Reagovat

Jako bych už někde ten recept četl!

2 Kudláček Kudláček | 29. ledna 2018 v 23:35 | Reagovat

[1]: Na FCB byl zájem, tak jsem hodil recept i sem ;-)

3 korlatka korlatka | E-mail | 30. ledna 2018 v 3:53 | Reagovat

Vypadá to skvěle. Určitě vyzkousim...

4 Kudláček Kudláček | 30. ledna 2018 v 18:33 | Reagovat

[3]: To jsem rád, že se líbí... ;-)

5 alfons alfons | E-mail | 31. ledna 2018 v 17:23 | Reagovat

co je kvašák , šéfe ?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama