Abecední Kudlův seznam hub

A B C Č D Ď H1 H2 CH J K1 K2 L M N O P1 P2 R Ř S Š T U V Z Ž


U každé vložené houby stačí kliknout na žlutý podtržený název houby.
Tímto se dostanete do galerie fotografií určitého druhu. Děkuji Vám za návštěvu!

V atlase přes 800 druhů hub



Možnost objednání ZDE, nebo v ochodech Levné knihy


ZAPEČENÉ GNOCHI S VEPŘOVOU PANENKOU, HŘÍBKY A ŠUNKOU_Tereza Buranská

26. února 2018 v 11:28 | Kudláček |  Recepty z hub a nejen z nich...

ZAPEČENÉ GNOCHI S VEPŘOVOU PANENKOU, HŘÍBKY A ŠUNKOU

Tereza Buranská

2 porce

500 g gnochi
hrst čerstvých nakrájených hřibů
100 g schwarzwaldské šunky
1 smetana
300 g vepřové panenky
sůl
pepř
bob.list
nové koření
bylinky na naložení masa (já použila tymián a rozmarýn)



Postup:

Panenku si nakrájíme na plátky ,opepříme ( já snad už na všechno používám sečuánský pepř :-D) ,poklademe několika snítky bylinek a necháme odpočinout alespoň hodinku do lednice. Po odležení si panenku vyndáme z chladu a půl hodinky necháme při pokojové teplotě, než ji budeme zprudka opékat. Gnochi uvaříme dle návodu na obalu. Mezitím si dáme vařit houby spolu s bob. listem a novým kořením. Uvařené gnochi naskládáme do malé zapékací misky, poklademe plátky opečené panenky, přidáme šunku, zasypeme houbami a vše zalijeme smetanou, dochutíme solí a pepřem, můžeme přidat bylinky a zapečeme.

Autor receptu a fotografie: Tereza Buranská




 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama